Welkom » Transplantation jo,oder nee? » Eindelijk weer naar Brussel

Eindelijk weer naar Brussel......................            

                                                                                           

Vanmiddag had ik een afspraak met mijn longenspecialiste ,en alles ziet er goed uit .

En nu kan het weer verder gaan ,23.Maart heb ik weer een afspraak met Dr. Estenne in Brussel ,waar dan elk resultat bekeken word van mijn voltooide onderzoekingen ,zoals ook de voltooide therapi′s bv:Schildklier O.P. enz..

Daarna komt dan een team samen om definitive te beslissen of een transplantatie doorgaat of niet....en zo ja , in welke drinligheidsfase! Dus het zal toch nog wel enkele maandjes duren ,vooraleer de beslissing klip en klaar is ! Maar ik heb hoop en .geduld!!!!

Dus,brei ik  maar door he !!! 

23.03.2012                     Eindelijk is het zo ver...Na een rustlose nacht zijn wij dan naar Brussel vertrokken...Met al de resultaten van de onderzoekingen netjes in een dosier onder mijn arm ,zat ik dan nerveus in de wachtkamer ..."Heb ik alles...wat als...?....wat als niet...?" Er gingen heel wat gedachten door mij heen....

En toen...Mevr.Aerts....Ik werd geroepen en stapte met een bibberend hard naar binnen....

De Dr. zat verdiept in een dosier en aan de computer....Toen lachte hij mij toe en zei  :"Goede morgen mevr. Aerts ,ik ben heel tevreden ,u dosier is kompleet...maar"....Oei...dacht ik nu gaat er toch wat mis..." Als er nog 10 kg. af zein ,van u gewicht ...mag u bellen en dan komt u dadelijk op de LIJST...!!! "Ik kon mijn oren niet geloven ,het is bijna zo ver ....en die paar kilo’s zullen er vlug af zijn.....

Ik ben gelukkig over dit positive resultaat en ging tevreden weer naar huis!!!

                                       

05.06.2012

Vanmorgen op visite bij mijn longarzt en alles ziet er stabiel uit ,zuurstof inhoud en longenvolume was redelijk in orde ! En nu nog 3-4 kg. afvallen an dan is het eindelijk zo ver ...dan kom ik op de wachtlijst ....Dit zal niet lang meer duren !!!

29.06.2012

Lieve lezers ....het begint te korten ,vanmorgen toonde mijn weegschaal aan dat ik er nog 1 kg. af moet werken ...Dus ik denk om volgende week naar Brussel te kunnen bellen !!! Ik ga er voor ...En ben heel blij!!!  

Ook ga ik 2x in de week naar de fysio , mijn saturatie is redelijk goed ,tussen 90 en 94% ...bij 2,5 liter zuurstof per minut.Maar toch voel ik aan dat het steeds wat minder word met mijn kracht ,en de benauwdheid doet de rest !

 

30-06-2012

Ik weet niet,maar denk dat ik gisteren verkeerd gekeken had op de weegschaal,want vanmorgen na het badderen schrok ik wel even op de weegschaal....mijn kilootjes waren er meer als af!!!...Yoepi ,..ik kan naar Brussel bellen ...Nog even afwachten tot Maandag....Hallo....Dr.Estenne.............

En op Zondag kreeg ik van 2 lotgenootjes volgende gelukbrengertjes gepost.....

Dit zal ik koesteren...En steeds waarderen...Bedankt lieverds..!!!

 

02-07-2012

Dus vanmorgen naar Dr.Estenne gebeld,en ja hoor...Aanstaande Vrijdag heb ik een afspraak in Brussel ...Nog even ,en dan weet ik meer!

 

06-07-2012

Vandaag was het dan zo ver...Nadat wij om 6uur vertrokken waren ,lukte het ons nog net op tijd in het Erasmus te zijn ,de toestand op de snelwegen rond Namen en Brussel zijn altijd een probleempje...Maar het ging net goed! En weer met een raar gevoel in mijn buik stapte ik dan het bureel binnen van Dr.Estenne ...Nadat ik gewogen werd ,was hij heel tevreden over de vooruitgang van het afvallen ,en ook de afgelopen onderzoekingen bleken heel positive te zijn .

Na een prettig gesprek,kreeg ik dan de Date-line...

                            10-08-2012....

word ik definitive op de wachtlijst gezet....

Dan heb ik ook een meeting met het hele transplantatie-team,de internist alsook met de verplegers en aanspreek-mensen die zich voor..tijdens..en na de transplantatie zich om mij zullen bekommeren . Eigelijk had ik verwacht ,dat ik vandaag al op de lijst kwam ...Maar zo is dit nu maal en nu is het echt niet meer lang he ...Ik ben gelukkig en vol hoop...!!! 

 

Dit liedje is aan herinnering aan mijn Moeder,Vader maar ook aan mijn Schoonmoeder , aan wie ik deze dagen veel denken moet.........

Maak een Gratis Website met JouwWeb